sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Sunnuntaifiiliksiä

Tänään on ollut kyllä niin perus sunnuntaifiilis, sellainen kun tekisi mieli vaan käpertyä sänkyyn lukemaan kirjaa tai katsomaan telkkaria ja syömään suklaata. No, eihän sellainen tietenkään onnistu nyt kun pitäisi opparia kirjoittaa. Aamulla (tai klo12:30) heräsinkin siis ahkerana kirjoittelemaan. Harmi vain, että koneella ollessa tulee helposti hairahduttua tekemään jotain ihan muuta kuin kirjoittamaan. Tänään menikin sitten kirjoitteluaikaa osittain pelaamiseen (League of Legends), netti-tv:n katseluun (Arvostele mun illallinen Suomessa) ja hyvän kirjoittelutaustamusiikin etsimiseen. Ja täytyyhän Facebook käydä tarkistamassa koko ajan, jos joku olisi vaikka päivittänyt sinne jotain hurjan hauskaa.

Sain tänään sentään tehtyä jotain fiksuakin opparin kirjoittamisen ohella. Käytiin Martin kanssa kaupassa ostamassa ruokaa (ja pitihän sitä suklaata saada!). Ja sitten tehtiin ruokaa: perunamuusia ja lohta. Pesin myös pyykkiä kun pyykkikaappi ei meinannut mennä kiinni enää.


Martti maustaa kalaa.


Lohi maustettuna.
Perunoita kiehumassa ihanan puhtaalla liedellä. :D
Valmis annos! Oli namia hiukkasen isoista ja sulamattomista suolakiteistä huolimatta. :D



Ja jälkkäriä!
Lisäksi täytynee esitellä eilisen shoppailureissun mieluisimmat ostokset. Vanhat pelikuulokkeeni, jotka olin eBaysta ostanut jollain noin kahdella eurolla, tulivat viimein lähes kahden vuoden palvelun jälkeen tiensä päähän kun joku oli järsinyt niiden mikin johdon melkein poikki. (Oikeasti sen johdon kohtalo on mulle yhä mysteeri.) Siksipä siis oli suuri tarve ostaa uudet, eihän pelaaminen ilman kuulokkeita ja mikkiä ole yhtään kivaa! Olin jo edellisenä iltana katsonut Gigantin sivuilta mitkä kuulokkeet haluan ja Giganttiin suuntasimmekin ensimmäiseksi niitä etsimään. Ensinnäkin koko kaupasta oli hirveän vaikea löytää PC-tarvikkeita, koska neuvoahan ei voi kysyä. Ja kun viimein löysimme oikean hyllyvälin, ei siellä ollutkaan haluamiani kuulokkeita, möh. No, Anttila olikin sitten seuraava kohteemme, sillä tarvitsimme sieltä muutakin, kuten vessaan roskiksen. Ja siellähän niitä kuulokkeita olikin, vieläpä sopivasti alennuksessa (ja samalla hinnalla kuin Gigantin nettisivuilla)!

Creativen Fatal1ty-kuulokkeet, koskapa olen hengenvaarallinen pelaaja!
Lisäksi myöhemmin kauppareissulla käväisimme Lindexissä ja siellä pikkupoikien osastolla silmiin osui ihan mahdottoman hienoja sukkia, miksi niitä on tehty vain pojille! Ja pakkohan mun oli ostaa nämä kun kokojakin oli sopivasti:


Darth Vader sukkia, onko mitään hienompaa! Harmi että dinosukissa ei ollut kokoja..

Noh, nyt täytynee jatkaa taas opparin parissa. Saankohan sitä ikinä valmiiksi, aargh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti