perjantai 19. lokakuuta 2012

Sekalainen mieteoksennus

Mietteitä ja asioita tältä päivältä mielivaltaisessa järjestyksessä: 
♥       Ärsyttää tehdä virheitä. Mutta ainakin tällä kertaa otin askeleen kohti parannusta ja myönsin sen, joskin vain työkaverille osoitetulla muistilapulla, mutta siltikin.
♥      Kotimatkalla pyöräillessäni ohi meni nuori miekkonen jolla oli tosi kiva tyyli: liituraitahousut, mustavalkoiset spectator-kengät, semmoinen news-boy-lippis ja harmaakuviollinen hiukan pidempi villakangastakki. Olisin halunnut pyöräillä sen vierelle ja kommentoida sen tyyliä, mutta en sitten uskaltanut. Ehkä joskus olen vielä spontaanimpi ja voin tehdä niin.
♥      Ostin Minimanista Toaster Tartseja, koska olivat alennuksesta. Ensimmäinen maistiaiseni kärvähti, eikä se muutenkaan ollut ehkä kovin hyvää. Mutta tulipa kokeiltua.
♥       Minimanissa oli myös ihana teevalikoima! Ostin töihin sitten Muumi-teevalikoiman, jos se vaikka piristäisi päiviä.
♥        Ja sain viimein hankittua heijastimen, joita on muuten ihan yllättävän vaikea löytää jos ei välttämättä halua maksaa viittä euroa Anry Birds-heijastimesta. Se minkä ostin, on maailman tylsin ja tavallisin pyöreä killutin, mutta ehkä nyt näyn paremmin liikenteessä.
♥       Mietin, onkohan blogini nyt jonkinlainen kaverinkorvike, kun naamakkaisia kohtaamisia ihmisten kanssa on nykyään aika vähän.
♥        Taas kävi mielessä, että tekisi vain mieli luovuttaa ja jäädä jonain aamuna sänkyyn peiton alle makaamaan ja unohtaa työt, oppari ja ihmissuhteet. Mutta koskaan en kuitenkaan tee niin, sillä en ole yhtään luovuttajatyyppiä. Onneksi.
♥       Yhtä opparia varten hankkimaani kirjaa lukiessa sain tosi ison innostuksen taas siihen, että haluaisin olla pukusuunnittelija teatterissa ja/tai elokuvissa! Mitenhän sellaiseen pääsisi..
♥       Tuli aika pönttö olo, kun leikkasin töissä itteni saksilla kämmeneen. Se kirvelee vieläkin.
♥      Tänään päivä ei vain tuntunut yhtään lähtevän käyntiin. Aamulla en saanut opparia eteenpäin juurikaan ja töissä menin kuin koomassa. Koko ajan piti istua alas jumittamaan tai tekemään jotain turhaa kun ajatukset ei vaan pysyny kasassa ja koko ajan väsytti vaikka join teetä.
♥        Ihan kauhea koirakuume taas. Ja nimenomaan laivakoirakuume, aaaa! Tahdon oman pienen mustan pirulaisen. :<
♥        Miksi Riot julkaisee koko ajan uusia champpeja? Miksi ne kaikki on samanlaisia synkkiä ja uhkaavia ja miksei mikään niistä ole kunnon supportti?

Ja loppuun muutama yhtä sekalainen kuva:
Ihana Muumi-teepakkaus!

Sakset putosi pöydältä ja jäivät törröttämään pystyssä lattiasta.
Ja jostain syystä tämä oli hurjan hauskaa. :D

Kuva joka piristi muuten ikävää päivääni. Katsokaa nyt tuon kakaran naamaa, aaww!
 Kuvassa siskon Piitu ja perheen Muusa. Kuvan ottanut äiti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti