torstai 4. lokakuuta 2012

Kolmas kerta toden sanoo(ko?)

Tämä olisi nyt niin kuin kolmas aloittamani varsinainen blogi, jos Tumblr-blogia ei lasketa. Ja viimeisintä lukuunottamatta mikään niistä ei ole kestänyt paria kuukautta kauempaa, en siis ole kovin pitkäjänteinen selvästikään. Ja koska en muista yhtään minne aiemmat blogit olen perustanut, saatikka niiden nimiä tai salasanoja, niin piti aloittaa taas uusi!

Olen miettinyt nyt taas blogin aloittamista kun töissä tuppaa olemaan vähän tylsää, eikä vieraalla koneella keksi kauheasti tekemistä. Ja koska olen muutenkin välillä aina vähän jutteluseuran puutteessa, niin mikäs sen parempaa kuin höpöttäminen itsekseen! Jos tämä samalla korvaisi vähän oman, konkreettisen päiväkirjan kirjoittamisen. Kaiken kukkuraksi mulla kun on uusi kamera, niin ehkä voin bloggailun myötä verestää ja uudistaa valokuvaustaitoja ja lätkiä kuvia sitten tänne. Jee!

Tänään oli varsin jännittävä päivä harmaan arjen keskellä, sillä sain itseäni viimein niskasta kiinni ja kävin Simple Tattoossa varaamassa itselleni tatuointiajan, tuo ajankohta olisi sitten melkein parin kuukauden päästä, 22.11.! On tässä tullutkin intoiltua uudesta tatuoinnista varmaan siitä lähtien kun hankin tuon ensimmäisen, siitäkin taitaa olla nyt puoltoista vuotta. Vai onko jopa kaksi ja puoli? Ei voi muistaa. Kyllähän sitä tietty samaalla tuli taas mietittyä, että onkohan tämä ihan fiksua. Mutta toisaalta tästäkin tatuoinnista tulee sekä merkityksellinen, että hieno, niin miksi en koristaisi sillä ihoani! Sitä paitsi mullahan on missio hääpäivääni varten, silloin täytyy olla useampia tatuointeja hienoksi kontrastiksi valkoisen hääpuvun kanssa! No ei, ei se ole kyllä ainoa syy, vaikka hyvä syy onkin. :P Täytyy varmaan lisätä myöhemmin kuva tatuoinnin luonnoksesta. Ja täytyy se vielä puhtaaksikin piirtää, päätin tehdä sen itse koska siten saan siitä ainakin sellaisen kuin haluan, ja yksi motoistanihan on, että jos haluat jonkin asian tehtävän kunnolla, tee se itse!

Toinen jännittävyys tänään on se, että teen taas takkeja eräille mopopojille ja kenties Suomen suurimmalle rikollisjengille. :D On noita ennenkin tehty kyseiselle asiakkaalle, eikä heissä oikeasti ole varmaan mitään pelottavaa,  mutta tuleehan sitä suhtauduttua jotenkin vähän eri tavalla, yrittää tehdä vielä entistäkin huolellisemmin! Tosin huolellisuuteen johtaa myös se, että oon nyt mokaillut viikon sisään tavallista enemmän, enkä halua tehdä sitä enää. No, toisaalta ehdin tänään mokailla jo sen verta, että onnistuin vääntämään yhden noista mitälie tallasysteemejä ovatkaan. Onneksi sain väännettyä takas!

Jee, tulipa massapostaus, jaksankohan itsekään lukea tästä koskaan uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti