torstai 15. elokuuta 2013

Loppukesän randomit

Koskapa en ole pitkään aikaan osannut kirjoittaa mitään, niin tässä nyt tämmoinen randomien asioiden oksennus:

♥ Mun tän vuoden Ropecon-paita on aika kiva. Etenkin luurankosukkisten, ruutushortsien, motoristikumisaappaiden kanssa.
♥ Tänään töissä herätti hilpeyttä XXXXXL kokoinen huppari. Se ulottui aikuista miestäkin reilusti alle polven ja kun pitelin sitä hupusta, niin se oli about mun pituinen (ja oli varmaan neljästi leveämpi kuin mie)! En ole ikinä nähnyt niin isoa vaatetta!
♥ Poltin tänään yllättävän pahasti peukaloni avatessani mikrosta ottamaani einesruokapakkausta. En edes uskalla ajatella kuinka poltan näppini kun alan taas tehdä ruokaa. Onneksi on kouluruokailu!
♥ Vaikka sade on tylsää, niin syksyn myötä tulee myös hyviä juttuja, kuten uusi koulu ja asunto. Jee! En siis sure melkeimpä mennyttä kesää, sainhan jopa pitää loman.
♥ Eilen aloitin pakkaamisen. Pakkasin kirjoituspöydän sisuksiin sullotut tavarat ja sain täyteen yhden mapin, pari kenkälaatikkoa ja yhden isomman lootan.
♥ Ensimmäinen festarikokemus on takana kun viime viikonloppuna oli Jurassic Rock, enkä ymmärrä miksi olen aina ajatellut ettei festarit olis mun juttu. Sehän oli tosi kivaa! Niistä bajamajoistakin selvisi luottokopin avulla, sekä kun käytiin joka päivä kaupungilla hyödyntämässä siistejä julkisia vessoja.
♥ Lauantaiksi on luvassa kivaa tekemistä! Ei tarvi nyhjätä viimeistä kokonaista Jyväskylä-viikonloppua kotona pakkaamassa.
♥ Etenkin konfliktitilanteissa töissä huomaan kuinka musta oikein huokuu ulospäin se seikka että olen muita reilusti nuorempi. Kuinka lapsellinen sitä tän ikäinen ihminen osaa olla. Pitänee opetella ottamaan vastuuta ja vastamaan kysymyksiin kaartelematta.
♥ Huomenna on perjantai ja sitten on enää viikko (toivottavasti vajaa sellainen) töitä! Vapaus, täältä tullaan!
♥ Oon jo mielessäni yrittänyt miettiä uuden kämppäni sisustusta vaikken ole edes käynyt siellä vielä. Melkein menetin yöuneni kun yritin miettiä mitä teen sängylleni joka tuossa kämpässä on tarpeeton parvisängyn takia. Sohva vain olisi niin paljon käytännöllisempi, sillä tuon kokoinen sänky sohvana vie paljon tilaa. Mutta kun en haluaisi luopua siitä, joskus tarvin kuitenkin vielä sängyn...

Sitten visuaalisempaa kuvailua kesästä:

Muusa piileksi juhannuksen aikaan iskän saappaiden takana,
kukaan ei muista miksi. Ehkä se säikähti painepesuria tai jotain.
Juhannus meni aika turpeissa tunnelmissa.
Kalkkilaivan matkustajahan se siinä. :D Kuvan ottanut Mari.
Piitun hepuli ei noin vain hidastu.
Muusa ei Piitun hepuleista, eikä etenkään lelun omimisesta innostu.
Yhtenä päivänä ikkunaan lensi tämä lintu jonka lajia en enää muista. Kovin reppana se oli, mutta tointui sentään ja olen varma että se pääsi vielä kotiin hetken puuliiterissä levättyään.
Synttärikakkua leikatessa kävi päivänsankarin toimesta pieni vahinko jonka seurauksena osa kakusta maistui kokikselta.
Linnunpoikanen joka näyttää ihan kaljuuntuneelta vanhalta mieheltä!
Ilahdutti kun kylppärissä kaikki sattui vahingossa olemaan ihan sävy sävyyn!
Kummini häissä edustin tämän näköisenä. Pyrin olemaan vähemmän huomiotaherättävä.
Kovasti suunnittelin ottavani Ropeconiin nämä kolme mekkoa. Lopulta otin kaksi ja käytin vain yhtä. : D

2 kommenttia:

  1. Voi Hannis kun oot nättinä! Ootko alkanut enemmänkin loleilemaan? Sulla on näköjään kauheesti uusia loli henkisiä juttuja! Pitäis tulla joskus taas kylään!

    -Tuulia

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos! Oonhan mie pikku hiljaa kerryttänyt lolijuttujen varastoa, vaikka aika vähän niitä on vielä päässyt missään käyttämään. :D Tule ihmeessä, nyt kun muutan Kouvolaan, on lyhyempi matkakin! Pitänee pitää vaikka pienet tuparit. :3

    VastaaPoista