torstai 1. toukokuuta 2014

Vakava vappu

Vappuna kuuluu kai ryypätä. No, join yhden siiderin. Munkkeja en syönyt, enkä juonut simaa. Kaiken tämän sijaan käytiin luokan kanssa pikavisiitillä Helsingissä ja sen jälkeen siivosin  kämpän. Illemmalla istuin ystävien kanssa hetken ulkona kylmässä pelaamassa korttia kunnes siirryttiin lämpimään mun luo höpöttelemään. Olihan tämä hauskempaa kuin alkuperäiset suunniltemani, siis se, että ompelisin koko päivän.



Olisin hurjasti halunnut pistää päälleni liehuvahelmaisen kukkamekon, koska onhan vappu jo melkein kesä. Mutta ei ulkona kyllä semmoisessa mekossa olisi tarennut, piti palata sisälle pukemaan paremmin päälle. Samalla kukkaseppele vaihtui pienempään, mutta olipa sellainen päässä vapun kunniaksi kuitenkin. Ylioppilaslakista olen samaa mieltä kuin viime vuonna: en halua pistää sitä enää päähäni, ei se niin hieno saavutus ollut, eikä edes näytä niin hurmaavalta päässäni.

Huomiseksi joku keksi pistää kuoroesiintymisen, aamuksi totta kai. Olisin halunnut valvoa pidempäänkin, odottaa että J tulee luokseni nukkumaan, mutta kai aamulla sitten pitäisi olla jossain määrin ihmisen näköinen. Vaikka sopisihan krapulazombin ulkonäkö kyllä tähän juhlapäivän teemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti