sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Jar of Happiness

Loppuvuodesta nettiä selaillessani tuli vastaan idea, jossa joka päivä kirjoitetaan lapulle asia, joka on piristänyt päivää tai tehnyt iloiseksi ja sitten laput säilötään purkkiin. Kun vuosi on ohi, on purkki täynnä ilahduttavia asioita.

Kuva Tumblrista.

Idea tuntui niin kivalta, että päätin toteuttaa itsekin sellaisen. Nyt melkein kuusi kuukautta myöhemmin alkaa mun happy jar olla aika täysi. Olen huomannut, että olen alkanut kiinnittää iloisiin asioihin huomiota entistä enemmän ja sitä kautta niistä osaa nauttia jo kyseisessä hetkessä ehkä enemmän kuin ennen. Ihmisten sanomisiin ja tekoihin kiinnittää entistä enemmän huomiota ja niille osaa antaa arvoa. Ne haluaa painaa mieleen, jotta ne voi päivän päätteeksi kirjoittaa lapulle ja sujauttaa purkkiin talteen. Luulin, että tämä olisi mulle taas niitä projekteja jotka aloitan, mutta jotka sitten unohtuvat, eivätkä koskaan pääty kunnolla. Mutta yllättävän nopeasti lappujen kirjoittelusta on tullut rutiini.


Mietin, että olen tainnut saada kehuja ja positiivisia kommentteja nyt vuoden sisällä enemmän kuin koko elämäni aikana! Tuntuu, että ympärilläni on paljon todella positiivisia ihmisiä, sellaisia jotka eivät epäröi kehua toista. Itse olen aina ollut huono jakamaan kehuja ja tämä onkin ollut hyvä aika opetella sitä. Haluan saada sanoillani jollekin yhtä hyvän mielen, kuin itse saan kuullessani kehuja ja kannustusta.


Välillä on toki päiviä kun ei kerta kaikkiaan keksi mitään positiivista. Aina välillä masentaa ja harmittaa kaikki ja tekisi mieli tehdä toinen purkki ikäville asioille. Onneksi sellainen purkki jäisi kuitenkin huomattavasti tyhjemmäksi kuin tämä iloisille asioille tarkoitettu!

Randomit iloisuudenaiheet joka kuukaudelta:
  • "Iskän hirvikastike. ♥" 6.1.
  • "Meijän luokka on ihan paras! "Torikokoussyndrooma."" 17.2.
  • "RATSASTUSTUNTI! ♥ Laukkaaminen Eppu-hepalla. ♥" 7.3.
  • ""Voisitsä Hannis näyttää yhtään söpömmältä?" - Anna Herrasmiesklubin jatkoilla." 15.4.
  • "Osaan ehkä sittenkin saksaa! Laulaminen on kivaa!♥" 9.5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti