tiistai 30. huhtikuuta 2013

Vappuvappu

Vappuaatto ja mie oon iltaa/yötä myöten töissä. Eikä mua haittaa yhtään. En oikeastaan edes tiedä mitä vappuaattona pitäisi tehdä. Muuta kuin juoda simaa ja syödä munkkeja. Ja lakittaa joku patsas. Ja pitää ylioppilaslakkia. Mutta noi kaksi jälkimmäistä on aika tylsiä asioita, ei kai kukaan oikeasti halua pitää ylioppilaslakkia?

Vappu on kyllä nyt parina vuonna ollut hyvä syy leipoa jotain hyvää ja istua iltaa ystävien kanssa, mutta ei kauheasti kummempaa. Ja nyt kun ei ole lähimailla ketään jonka kanssa tehdä vastaavaa, niin voin ihan hyvin olla töissä. Voisin olla huomennakin, mutta vähän epäilen että mut mieluusti haluttaisi töihin silloin, mutta tuplapalkan saaminen voisi olla työn ja tuskan takana, olkoonkin kuinka lakisääteinen juttu tahansa. Jotenka pidetään sitten vapaata huomenna ja no.. pelataan koko päivä tai jotain. Tai siivotaan viimein. Piti meijän simaa tehdä, mutta jotenkin se unohtui. Niin kuin viime vuonnakin. Ja sitä edellisenä. Harmi sinänsä, koska sima on kauhean hyvää. Toivottavasti kotona Kouvolassa olis sitten simaa ja munkkeja kun sinne ens viikonloppuna menen. : 3 Tai voisihan niitä tietty tehdä myöhemminkin, kun on paremmin aikaa.

Sain joltakulta, ehkä pomolta, tänään pullon kuoharia. Naurettiin työkaverin kanssa, että miehän voisin avata sen jo nyt illalla, niin työnteko hoituisi sutjakkaammin. :D En ehkä kuitenkaan, ehkä pidän sen avustuksella yksityiset bileet joko kotiin päästyäni tai huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti