lauantai 6. syyskuuta 2014

Kiukkuärinää

SUUTUTTAA. Mua ei helposti saa kiukustumaan, mutta nyt kiukuttaa niin että halusin potkia maihareilla reikiä seiniin. Tai heittää jotakin parvekkeelta alas.

Mulla ei ole ennen ollut ns. kantista ja vielä reilu vuosi sitten olen ollut sitä mieltä että kaikki baarit ynnämuut on tyhmiä ja ahdistavia paikkoja (ehkä pubeja lukuunottamatta). Kouvolaan muuton jälkeen hyväksi hengailupaikaksi kuitenkin osoittautui Rytmi-Katti, jossa oli aina mukava fiilis, myös alakerrassa joka oli enemmän se bilemesta kuin rauhallisempi yläkerta.

Ja nyt sekin on kokonaan pilattu. Alakerrassa on pinkit seinät ja siellä soi Shakira. Raskaampaa musiikkia ei saa vaikka pyytäisi. Vessassa pissikset valittaa kun kopeissa on liian vähän tilaa ja pytyt on vinossa.

Tuli mieleen se oman teini-iän ahdistus mitä koki kun kavereiden mukana puoliväkisin istui jossain baarissa, eikä tuntenut oloaan ollenkaan kotoisaksi. Nyt sentään helpotti kanssakärsijöiden joukko, jotka avoimesti kapinoivat systeemiä vastaan mustat maskit naamassa. Tuntui hyvältä kuulua johonkin porukkaan, mutta ei siinä paikassa puolta tuntia kauempaa voinut olla siltikään. Pitänee vaihtaa kantista, ei haluta tukea tuollaista kaupungissa jossa vastaavia paikkoja on muitakin, mutta vaihtoehtomusiikille ja -ihmisille ei ole juuri paikkoja. Suututtaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti