lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kesä!

Kauan kaivattu kesä! Kyllä kelpaa oleskella ulkona tällaisella hellesäällä, leiriydyin tähän meijän etupihan nurmikkopläntille paistattelemaan päivää (vaikka nythän on jo ilta oikeastaan), koska vaikka takapihalla olisi saanut olla paremmin rauhassa, niin siellä oli jo kovin varjoisaa. Kivaa leikkiä uudella lelulla, eli miniläppärillä, ilman että tarvitsee kököttää sisällä.


Olenkin kyllä kaivannut tätä läppärin tuomaa vapautta, pöytäkone kun on yleensä juuri sillä paikalla mille sen on alunperin laittanut, harvoinpa sitä lähtee siirtelemään mielialan mukaan. Etenkin nyt kun sain hankittua tähän ystävällisen ja symppiksen asiakaspalvelijapoitsun avustuksella SIM-kortilla toimivan 3G-netin. Voin datailla missä haluan, vieläpä valtavasti mukavammin kuin jollain tyhmäpuhelimella! :3

Ja juuri kun ajattelin, että onpas mukavaa oleskella tässä pihalla kun naapurin dj hoitaa musiikit, vieläpä hyvät sellaiset (Nightwishiä mm.), niin joku toinen naapuri tuli tohon kiljumaan, että musiikkia pitäisi pistää hiljemmalle. Kuulemma vituttaa kun se kuuluu niin hyvin. En ymmärrä miten ketään voi häiritä musiikki niin paljon, vieläpä tällaiseen aikaan kun ei pitäisi kenenkään edes nukkua tai mitään. Tai no, mistäs sitä tietää muiden unirytmeistä. Harmillista kumminkin. Nyt ei sitten ole musaa. Pitänee koettaa pyörittää sellaista vaikka Youtuben kautta. Kesäfiilikseen se ei silti vaikuta, jee! Enää kolme viikkoa juhannukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti