maanantai 18. helmikuuta 2013

Joensuun reissu

Olin tän viikonlopun Joensuussa M:n luona ja myös T tuli sinne, oli ihan hirmu kiva nähdä heitä taas! Syötiin hyvin ja katottiin hassu japsileffa ja kierreltiin Joensuussa vähän kaupoilla ja kuvaamassa. Parasta oli mm. intialainen ruoka, glitternoppien ostaminen ja kirpparilta löytynyt 50-luvun loistava saksalainen sanakirja josta löytyi saksankäännökset mm. sanoille ruosteenkarvainen, sillinhirttäjä, noitajuttu, tuhlaamiskiihko ja kellujaelosto. Naurettiin ihan katketaksemme noille sanoille, joiden suomenkielistäkään merkitystä ei tiedetty, lisäksi sieltä löytyi joitain eläinten äännähdyksiä ja mm. 'pyh'. : D Aion tulevaisuudessa käyttää ainakin sanaa sillinhirttäjä ja lisätä kaikkien sanojen perään -karvainen.

Ja sitten kuvia koska ne on kivempia kuin sanat.

Perjantai-illan piknik: kahden juuston salaatti ja vuohenjuusto-savukala-sipuli piirakoita.
Mun ekat nopat! Harmi etten saanu glitternoppien sarjaa. En ole varma pitikö se myyjä mua tyhmänä ja rasittavana vai vaan huvittavana kun intoilin ja valikoin noita noppia pienen ikuisuuden.
Susiherran kainalossa kuvailtiin kunnon turistikuvia.



Käytiin kurkkaamassa ortodoksista hautausmaata, siellä on aika söpö kappelintapainen.
Hautausmaalla kuvailun jälkeen hukkasin mun kameran linssinsuojuksen. Pengoin hyvän aikaa laukkua ja sit se löyty taskusta. Tyypillistä.

Onneksi ei ollut kovin kylmä, koska unohdin paksut sukkahousut eikä mulla ollut kuin tuo mekko ja sortsit. : D Kotiinmenomatka oli aika kamala, mulle taisi iskeä joku migreenikohtaus koska päätä särki niin kovasti ettei ikinä, enkä voinu kattoa ulos, pelata DS:ää tai kattoa puhelinta koska kaikkialla oli liian kirkkaat valot ja myös äänet sattui. Ihan kamalaa, olisin voinu vaan itkeä siitä kivusta, ei mulla ole ennen ollu migreeniä, jos toikaan oli sitä. Meinasin että kysyisin konduktööriltä onko niillä särkylääkettä, mutta en uskaltanu avata silmiä ja sit torkahdin. Sit vielä huomasin että Pieksämäellä on vajaan tunnin odotus, joten päätin lähteä ettimään sieltä apteekkia. No, eihän se apteekki jonka löysin ollu auki, mutta onneksi siinä vaiheessa raitis ilma oli vaikuttanut sen verran että päänsärky oli lieventyny huomattavasti ja selvisin kotiin. Ens viikolla sitten suuntana Kouvola ja sen jälkeisellä viikolla Hämis, kunnon reissaamista taas tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti